DUMNEZEU LUCREAZĂ ȘI ASTĂZI !

Prin articolele postate, de fiecare dată vrem să scoatem în evidență minunile pe care Dumnezeu le face prin puterea Sa, prin slujitorii Lui de pe pământ. De fiecare dată Dumnezeu lucrează prin oameni smeriți și dedicați Lui.

Pe data de 12 Aprilie 2014, în ziua în care în România se sărbătorea Învierea Domnului nostru Isus Cristos, la Slatina, în Biserica Vestea Bună, a avut loc un botez Nou Testamental, 4 suflete au încheiat legământ cu Dumnezeul cel Sfânt în apa botezului, pentru o veșnicie împreună cu El. Aceste suflete, sunt roadele minunii pe care Dumnezeu a făcut-o cu sora Nuța – despre vindecarea ei miraculoasă am scris câteva articole în urmă – acești frați și surori de acum, doi frați și două surori, s-au hotărât pentru Dumnezeu și și-au predat viața în mâna Lui. Dumnezeu lucrează minunat și se pare că lucrarea Domnului se amplifică tot mai mult, tot mai mulți oameni vin la Casa Domnului, doritori să asculte Cuvântul lui Dumnezeu, și toate aceste lucruri se datorează lui dragostei lui Dumnezeu pe care o are pentru oameni. Faptul că Dumnezeu a vindecat-o pe sora Nuța direct de pe patul de moarte, când doctorii nu i-au mai dat nici o șansă iar toți apropiații și toate rudele erau deja pregătiți pentru înmormântarea ei, a avut un impact enorm asupra sufletelor multor oameni din comunitatea în care sora Nuța trăiește, și nu numai. Așadar, aceste 4 suflete au fost foarte nerăbdătoare să încheie un legământ cu Domnul în apa botezului, urmând ca alți frați și surori să fie botezați cât de curând.

Untitled-1                    Soțul uneia dintre surorile care s-a botezat, a spus că „Ar fi frumos dacă botezul ar avea loc în ziua de Paște, pentru că o să fie prezenți mai mulți oameni care nu-L cunosc pe Dumnezeu și ar putea avea un impact mai mare asupra sufletelor lor ” (soțul sorei nu era încă decis să se boteze în apă și să-L urmeze pe Domnul Isus) ceea ce s-a și întâmplat, Dumnezeu a lucrat într-un mod extraordinar. Fratele Viorel Lupu i-a spus că va organiza botezul în ziua de Paște, dar cu condiția de a se boteza și el împreună cu soția sa, ceea ce s-a și întâmplat. Acest frate și-a dedicat viața Domului Isus Cristos, a renuntat la toate viciile sale lumești și acum este un copil al Domnului. Lăudat să fie Domnul !

Untitled-2

Ne bucurăm să vedem de fiecare dată cum Domnul Dumnezeu Își însoțește Evanghelia Sa cu semne și minuni și ne bucurăm că Dumnezeu lucrează și cu oameni simplii, din clase sociale poate mai puțin apreciate de alți oameni. Toată Lauda și Gloria șunt ale Domnului și Îi mulțumim că El este cel care lucrează în inimile oamenilor prin slujitorii care se pun la dispoziția Sa, indiferent de poziția socială a oamenilor, Dumnezeu nu se uită la fața omului, la cum este îmbrăcat, ori câți bani are în cont, Dumnezeu se uită strict la inima omului și iubește o inimă dedicată în totalitate Lui.

Clipul de mai jos surprinde câteva momente din slujba de Duminică 12 Aprilie 2015,

o puteți vedea pe sora Nuța care a fost vindecată de Dumnezeu și deasemenea și pe tânărul Orlando, băiatul prin care Dumnezeu a lucrat și a vindecat-o pe sora Nuța

Acest articol a fost publicat în Misiune Oltenia și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu